×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan

Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!
Kom i gång! 8 Lärobok Digital
Beskrivning

Kom i gång! 8 är ett basläromedel i svenska som andraspråk för årskurs 8.


Varje kapitel i respektive lärobok inleds med målrutor som talar om vad kapitlet handlar om. Texter varvas sedan med övningar där syftet tydligt beskrivs och eleverna skriver svaren direkt i boken. Nya ord och begrepp förklaras fortlöpande i texten så att eleverna blir förtrogna med dem. Varje kapitel avslutas med en utvärdering.


Eleverna får med hjälp av mönstertexter arbeta med sakprosa och berättande text i olika genrer. Det finns även kapitel som tränar rättstavning, skrivregler och grammatik. Med varje lärobok följer en cd (mp3). På den finns alla mönstertexter inlästa.


Digitalboken har inläst ljud samt sökbart innehåll, anteckningsmöjligheter, bokmärkning, zoom- och sparfunktion. Använd den gärna för genomgångar med projektor.Teknisk beskrivning

Digitalbok finns tillgänglig online via en personlig inloggning och fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook) och surfplattor med webbläsare som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer eller Safari. Du behöver internetuppkoppling.

För optimal upplevelse rekommenderar vi en skärmstorlek som minst motsvarar en surfplatta, d.v.s. ca 10 tum och uppåt. Du kan förstås ta del av boken även på mindre skärmar, t.ex. en smartphone.

Läs mer på www.nok.se/tekniskakrav

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar