×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan
Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!
PULS Teknik 7-9 4:e uppl Grundbok digital
Beskrivning

Unik teknikbok för åk 79 som erbjuder en bred grund för teknikundervisningen.


PULS Teknik ger eleverna en stabil grund att utgå ifrån när de utvecklar sina kunskaper och sin medvetenhet inom teknikområdet, en förutsättning för att kunna ta medvetna beslut i en värld som svämmas över av teknik.


Boken tar avstamp i den spännande teknik­historiska utvecklingen och landar i dagens komplexa samhälle. Den tar upp små detaljer och stora system och förklarar hur de hänger ihop.


Det finns tydliga kopplingar mellan bokens innehåll och Lgr 11. Grundläggande förmågor som eleverna förväntas utveckla analyseras och exemplifieras. Genom att dessa förmågor ges en central och återkommande roll uppmuntras eleverna att reflektera över vad de gör och varför. Utgångspunkten har varit att eleverna ska kunna känna igen sig i texter och bilder och känna att teknik är ett ämne som angår dem ett ämne för alla.


PULS Teknik är rikt illustrerad och har gott om varierade uppgifter att arbeta med, både praktiska och teoretiska. De flesta uppgifterna är dessutom sådana att de bara kräver enkel utrustning som redan finns i många klassrum och skolor. Uppgifterna tränar eleverna i de arbetssätt som används vid teknikutveckling.


All text i digitalboken finns inläst, och dessutom har den sökbart innehåll, bokmärkning, länkad innehållsförteckning och zoomfunktion. Dina elever kan lätt koppla upp sig mot boken var de än befinner sig. Du kan också använda den med projektor för genomgångar i klassen.Teknisk beskrivning

Digitalbok finns tillgänglig online via en personlig inloggning och fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook) och surfplattor med webbläsare som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer eller Safari. Du behöver internetuppkoppling.

För optimal upplevelse rekommenderar vi en skärmstorlek som minst motsvarar en surfplatta, d.v.s. ca 10 tum och uppåt. Du kan förstås ta del av boken även på mindre skärmar, t.ex. en smartphone.

Läs mer på www.nok.se/tekniskakrav


Preliminärt till vecka 49 har vi inte e-läromedel från Liber AB i sortimentet då förlaget genomför ett systembyte. Om du vill köpa e-läromedel från Liber Ab är du välkommen tillbaka vecka 49.
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar