×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan

Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!
SOL 3000 Samhällskunskap på lätt svenska Digital
Beskrivning

Sammanfattning av grundskolans kurs i samhällskunskap för grundskolans förberedelseklass/internationell klass. Boken är en lättläst sammanfattning av grundskolans kurs i samhällskunskap. Den är tänkt för ungdomar och vuxna som läser svenska som andraspråk i någon form av nybörjarverksamhet, som grundskolans förberedelseklass/internationell klass och gymnasiets introduktionsprogram.


Här får du tillgång till samma kvalitetssäkrade innehåll som i den tryckta boken men med extra stöd som uppläst ljud, sök, zoom och bokmärkning.

Ett kort faktaavsnitt om Sverige inleder boken. Därefter följer åtta teman med rubrikerna Så styrs Sverige, Vår kommun, Val och partier, Dina pengar, Om arbetslivet, Samhällets ekonomi, Lag och rätt samt Sverige och världen. Samhällskunskap på lätt svenska bygger på material ur läromedlet SOL Fokus Samhälle i dag, årskurs 69, men vissa avsnitt är nyskrivna, andra kraftigt bearbetade.Teknisk beskrivning

Digitalbok finns tillgänglig online via en personlig inloggning och fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook) och surfplattor med webbläsare som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer eller Safari. Du behöver internetuppkoppling.

För optimal upplevelse rekommenderar vi en skärmstorlek som minst motsvarar en surfplatta, d.v.s. ca 10 tum och uppåt. Du kan förstås ta del av boken även på mindre skärmar, t.ex. en smartphone.

Läs mer på www.nok.se/tekniskakrav

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar