×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan

Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!
PULS NO-boken 1-3 Grundbok Interaktiv
Beskrivning

Grundbok i NO för åk 1-3 med faktatexter på rätt nivå, som tillsammans med bilder underlättar läsförståelsen.
I denna samlade NO-bok får dina elever det centrala innehållet från Lgr11. Ni läser grundläggande biologi, kemi och fysik och du får hjälp med att introducera det naturvetenskapliga arbetssättet, fakta och begrepp på ett omväxlande sätt. Boken börjar i rymden och fortsätter på jorden. Ni följer årstidernas växlingar med djur och växter, kretslopp, enkla näringskedjor osv. Eleverna får också veta mer om luft, vatten, olika material och människokroppen.

Digitalboken har samma innehåll som den tryckta boken. Här finns också inläst text för elever som behöver lässtöd. Extramaterial som filmer, öva mer, bildspel, länkar och repetitionsfrågor förstärker och fördjupar viktiga begrepp.

Digitalboken ger dig följande mervärden:

* Filmer som förklarar nya begrepp och skeenden i naturen, fysiken och kemin till exempel The Big Bang, månens faser och hur luftballonger lyfter med hjälp av varm luft.
* Bildspel som fördjupar kunskap via bild och bildtexter, exempelvis hur man odlar potatis, nyttig och onyttig mat och naturmiljöer.
* Texter som är inlästa av genuina röster och annat ljud som fågelsång och musik.
* Kunskapskoll med frågor efter varje avsnitt.
* Interaktiva övningar om kroppens delar, skelettet, ögat och örat.

Digitalboken passar både för gemensamma genomgångar i klassen och fördjupning för eleverna på egen hand.

Serien PULS 1-3 är ett komplett paket för undervisning i NO, SO och Teknik.

Licenstid: 365 dagar
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar