×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan

Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!
PULS Geografi 4-6 Europa Grundbok Interaktiv
Beskrivning

Grundbok i geografi som handlar om vår världsdel, med inläst text och digitalt extramaterial som stärker inlärningen.


Boken beskriver först vår världsdel ur ett geografiskt helhetsperspektiv. Sedan följer en fördjupad genomgång av Europa uppdelad i fem olika områden: Östersjöländerna, Västra Europa, Östra Europa, Centrala Europa och Södra Europa. Faktatexterna är på rätt nivå, vilket tillsammans med bilder och en tydlig form underlättar läsförståelsen.


Varje kapitel har dessutom ett fördjupnings­uppslag som har med framtid, forskning eller historia inom ämnet geografi. Boken avslutas med ett kapitel om hållbar utveckling med fokus på det globala ­klimatet, resurser och miljö.


I digitalboken ingår dessutom ingår en massa stimulerande och tidsbesparande extramaterial såsom självrättande övningar, filmklipp, bildspel, ljudfiler, facit osv. Allt i relevant sammanhang. Och om du vill eller behöver kan du lyssna på den inlästa texten. Naturligtvis uppdateras digitalboken kontinuerligt.


Med PULS ger du dina elever både ämneskunskaper och strategier för läsning av faktatexter.

Licenstid: 365 dagar
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar