×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan

Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!
PULS Religion 4-6 Grundbok Interaktiv
Beskrivning

Vad betyder alla människors lika värde i vardagen och klassen? Med PULS Religion får dina elever grundläggande kunskaper om religion och etik som ger underlag för många spännande samtal. Boken gör det lätt att studera likheter och skillnader mellan olika religioner tack vare återkommande rubriker. BRIS lyfts fram, liksom barnkonventionen och i etikavsnittet får vi möta elever som har livskunskap på schemat.


De fem världsreligionerna judendom, kristendom, islam, hinduism och buddhism beskrivs med hjälp av berättelser och faktatexter. Faktatexterna är på rätt nivå, vilket tillsammans med bilder och en tydlig form underlättar läsförståelsen. Boken avslutas med ett etikavsnitt, som inspirerar till samtal och funderingar kring olika livsfrågor.


Här ingår dessutom ingår en massa stimulerande och tidsbesparande extramaterial såsom självrättande övningar, filmklipp, bildspel, ljudfiler, facit osv. Allt i relevant sammanhang. Och om du vill eller behöver kan du lyssna på den inlästa texten. Naturligtvis uppdateras den interaktiva boken kontinuerligt.


Med PULS ger du dina elever både ämneskunskaper och strategier för läsning av faktatexter.

Licenstid: 365 dagar
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar