×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan
Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!
ABC-klubben åk 2, Läsebok På väg Digital
Beskrivning

I ABC-klubben för åk 2 finns det tre läseböcker Diamantjakten A, B och På väg. Utöver den skönlitterära texten får eleverna även möta andra typer av texter som dagbok, brev, instruktionstext och tidningsartikel.


I digitalboken kan du även lyssna på texten, lägga bokmärken, söka efter innehåll och zooma. Naturligtvis uppdateras den digitala boken kontinuerligt.Läsebok På väg

Med läseboken På väg ges de elever som ännu inte fått fullt flyt i sin läsning möjlighet att börja med en lättare bok i början av läsåret. Med beteckningen På väg vill vi signalera att eleven bör sträva efter att så småningom kunna växla över till den röda läseboken.


Boken är tänkt för elever med specifika lässvårigheter och för de som av andra orsaker kommit igång sent med sin läsning. Det utökade bildstödet gör också att boken kan vara ett bra alternativ för andraspråkselever.

Licenstid: 365 dagar

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar