×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan

Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!
Komplementärmedicin digital elevlicens 6 mån
Beskrivning


Komplementärmedicin är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen med samma namn.


Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Komplementärmedicin får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet ger inblick i komplementärmedicinska metoder och teorier samt hur de används. Kopplingen mellan skolmedicin och komplementärmedicin beskrivs väl och kopplingen till aktuell forskning syns tydligt.


Interaktivt och multimodalt
Smarta funktioner som antecknings- och kommunikationsmöjlighet, sökfunktion och talsyntes är bara några exempel på vad det digitala läromedlet har att erbjuda.


Tester och övningar
Självrättande frågor ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre.


Lärarstöd
Lärarversionen innehåller ett rikt lärarmaterial och utökad funktionalitet som berikar och underlättar för dig i din undervisning.


Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse.  Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.


Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Komplementärmedicin täcker kursplanens alla delar och innehållet är uppbyggt med en tydlig progression. Samtidigt har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen.  Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering. 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar