×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan
Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!
Libers samhällskunskap 1b Digitalbok 12 mån
Beskrivning
Digitalboken har samma innehåll som den tryckta läroboken. Ett läromedel för gymnasiekursen Samhällskunskap 1b, som även kan användas för kurs 1a1 och 1a2. Boken är skriven i resonerande stil och ger plats åt flera perspektiv på många av vår tids viktigaste samhällsfrågor. Ämnesplanernas betoning på ett kritiskt förhållningssätt och kunskaper om samhällsvetenskapliga arbetsmetoder får en framskjuten plats, liksom frågor som rör makt, demokrati, mänskliga rättigheter och jämlikhet.

Utöver det behandlar boken samhällskunskapens traditionella ämnesområden, som sociala relationer, kommunikation och massmedier, arbetsmarknad och näringsliv, politik och ekonomi. Frågor som syftar till reflektion och ställningstagande ligger i anslutning till den löpande texten. Varje kapitel avslutas med både fakta- och analysfrågor.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar