×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan
Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!

Frank Naturkunskap 1a1 Digital (elevlicens) 12 mån

Frank Naturkunskap 1a1 Digital är ett heldigitalt läromedel till kursen Naturkunskap 1a1 på gymnasienivå. Elevlicensen kan kopplas till en lärarlicens där läraren kan följa elevernas arbete i läromedlet. I lärarlicensen finns även en omfattande lärarhandledning med teori, tips och material till kursen Naturkunskap 1a1 med utgångspunkt i läromedlet.

Frank Naturkunskap 1a1 är skrivet på lättillgänglig svenska. De första tre kapitlen tar upp det vetenskapliga arbetssättet som är en förutsättning för att eleverna ska lära sig ett kritiskt förhållningssätt. Den andra delen handlar om frågor som rör miljön och hållbar utveckling, och hur vi ska lösa de problem som uppstår till följd av människans behov - nationellt och globalt (kapitel 4-8). Den avslutande delen handlar om sex och relationer, och de normer som ofta är knutna till sexualitet (kapitel 9-10).

Breddning och fördjupning finns på s.k. Perspektivsidor och är till för dem som är extra intresserade och/eller satsar på högre betyg.
Till varje kapitel finns självrättande begreppsträning och uppgifter i olika kategorier.

Läromedlet ingår i serien Frank, ett heltäckande läromedel i naturkunskap för gymnasium och vuxenutbildning, som passar alla. Texterna har till syfte att få eleverna medvetna om vilken betydelse naturvetenskaperna har för samhället och samhällsutvecklingen. Fokus ligger på miljö- och energifrågor samt på livsstil, och vad den betyder både för individen och för samhället.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar