×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan
Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!
Frank Naturkunskap 1b Digital (elevlicens) 12 mån
Beskrivning
Frank Naturkunskap 1b Digital är ett heldigitalt läromedel till kursen Naturkunskap 1b på gymnasienivå.
Frank Naturkunskap 1b inleder med ett block om det naturvetenskapliga arbetssättet som är en förutsättning för att eleverna ska lära sig ett kritiskt förhållningssätt. Därefter följer block 2 som handlar om ekologi, vårt behov av energi och andra naturresurser, och hur vi ska lösa de problem som uppstår till följd av dessa behov - nationellt och globalt. Block 3 handlar om celler och genetik, och syftar till att eleverna ska förstå och därmed kunna få en inblick i de nya biotekniker som blir allt viktigare i vårt samhälle. I block 4 gör vi en djupdykning i det som mer berör enskilda individer: Hur påverkas man av gruppen, hur värjer man sig mot det som är mindre bra och hur blir man trygg i sin identitet och sin sexualitet? Vi tar här även upp kroppens olika system och hur man bäst sköter om dem för att hålla sig frisk och må bra.
Till varje kapitel finns självrättande begreppsträning och uppgifter i olika kategorier.

Läromedlet ingår i serien Frank, ett heltäckande läromedel i naturkunskap för gymnasium och vuxenutbildning, som passar alla. Texterna har till syfte att få eleverna medvetna om vilken betydelse naturvetenskaperna har för samhället och samhällsutvecklingen. Fokus ligger på miljö- och energifrågor samt på livsstil, och vad den betyder både för individen och för samhället.

Elevlicensen kan kopplas till en lärarlicens där läraren kan följa elevernas arbete i läromedlet. I lärarlicensen finns även en omfattande lärarhandledning med teori, tips och material till kursen Naturkunskap 1b med utgångspunkt i läromedlet.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar