×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan
Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!

E3000 Företagsekonomi 1 Faktabok Onlinebok 12 mån

E3000 Företagsekonomi Faktabok Onlinebok är en digital version av den tryckta boken. Innehållet är detsamma men formgivningen är anpassad för läsbarhet på skärm. I onlineboken går det att zooma in texten, söka och skriva noteringar.
Den andra upplagan av E3000 Företagsekonomi 1 Faktabok har genomgående uppdaterats och bearbetats. Nytt är bland annat att kalkylprogram, som Excel och Numbers, har fått ett helt eget avsnitt i kapitel 9, "Beräkna företagets resultat". Dessutom beskrivs nya affärsmodeller som freemium, megatrender och fenomenet influencer marketing i marknadsföringsblocket och nya marginalord har adderats.

Som komplement till faktaboken finns ett digitalt övningsmaterial där eleven exempelvis kan träna på centrala begrepp, kontera, göra resultatdiagram och repetera kapitelinnehåll.

E3000 Företagsekonomi 1 består av 23 kapitel fördelade på följande 6 block:
1. Företagets roll i samhället
2. Starta och driva företag
3. Kalkylering
4. Budgetering och finansiering
5. Marknadsföring
6. Bokföring och bokslut


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar