×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan
Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!

Geografi 1 och 2 Onlinebok (12 mån)

Geografi 1 och 2 Onlinebok
För att skapa motivation och intresse för geografiämnet står eleverna i centrum vid framtagningen av Geografi, mer känt som Östmans Geografi. Ett läromedel som ger eleverna en god grund att stå på i sina geografistudier.

Utmärkande drag

  • Geografiska upplevelser
  • Inledande problematiseringar
  • Tillgänglighet och tydlighet
  • Stor mängd kartor, diagram och fotografier

Grundtemat i läromedlet är förhållandet mellan människan, resurserna och miljön samt den hållbara utvecklingen och dess möjligheter. Innehållet återspeglar det sammanhållna geografiämnet och betonar vikten av det geografiska perspektivet vid analys av omvärlden.

Geografi 1 och 2 behandlar innehållet i kurserna geografi 1 och geografi 2. Geografi 2 bygger vidare på Geografi 1 med betoning på värdet av kunskap, förståelse och upplevelser av platser och miljöer i såväl vårt eget land som i andra delar av världen.

Bland nya kunskapsområden finns bland annat plats- och regionanalys samt landskapsanalys och planering av mark och vatten.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar