×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan
Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!

J2000 Affärsjuridik Fakta och uppgifter Digitalbok (12 mån)

J2000 Affärsjuridik Fakta och uppgifter är avsedd för gymnasiekursen affärsjuridik. Det är en kombinerad fakta- och övningsbok med bra struktur, rikligt med övningar och tydlig verklighetsförankring. Den tar på ett roligt, intressant och strukturerat sätt upp juridikens grunder och ger rikligt med möjligheter till att öva förmågan att lösa affärsjuridiska problem.

J2000 Affärsjuridik Fakta och uppgifter innehåller 14 kapitel uppdelade i fyra block, samt ett avsnitt om rättsfilosofi. Den femte upplagan är uppdaterad med nya lagar inom offentlig upphandling, ny lag mot diskriminering, lag mot skydd för så kallade visselblåsare och en ny dataskyddsförordning samt nya domstolar.

Digitalboken är den tryckta bokens innehåll optimerat för digital läsning, med flera smarta funktioner. Med den får eleverna ta del av text, ljud, video, interaktiva övningar och externa länkar, via dator, surfplatta eller smartmobil med internetuppkoppling.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar