×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan
Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!

Access Företagsekonomi 1 Faktabok Onlinebok (12 mån)

Access Företagsekonomi 1 Faktabok Onlinebok ingår i ett läromedelspaket för kurserna Företagsekonomi 1 och 2 på gymnasieskolan och komvux, samt för annan grundläggande företagsekonomisk utbildning. För vardera kurs finns faktabok, uppgiftsbok, lösningar och lärarhandledning. Faktabokens texter varvas med mängder av exempel från verkliga företag som speglar den kreativitet, det nytänkande och den entreprenörsanda som är så viktig inom företagsvärlden.
Företagsekonomi med entreprenörsperspektiv! Tycker du om att variera din undervisning och ditt arbetssätt? I så fall är Access Företagsekonomi en bok för dig. Upplägget är så flexibelt att det fungerar såväl för en traditionell undervisning som för ett mer projektorienterat arbetssätt.
I Access möter den klassiska företagsekonomin ett entreprenörstänkande. Steg för steg får vi följa med på en företagsekonomisk resa, från den första företagsidén, till hur man startar ett företag och får det lönsamt, till den avslutande marknadsföringen och redovisningen. Bokens tydliga röda tråd ger dig en gedigen förståelse för logiken i ett företags ekonomi och hjälper till att placera olika begrepp i sitt rätta sammanhang.

Block 1 - Entreprenörskap
1 Företagen och deras betydelse för samhällsutvecklingen

Block 2 - Från idé till företag
2 Entreprenörskap börjar med en affärsidé
3 Starta företag
4 Rätt resurser
5 Arbeta i projekt

Block 3 - Skapa lönsamt företag
6 Ta rätt pris
7 Räkna med moms
8 Göra inköp
9 Företaget måste löna sig

Block 4 - Planera och organisera
10 Planera och budgetera
11 Planera in- och utbetalningarna
12 Organisera - när ett företag växer

Block 5 - Marknadsföra företaget
13 Marknaden - en mötesplats
14 Du måste synas
15 Det personliga mötet
16 Lagar och etik - skapar nöjda kunder

Block 6 - Redovisning
17 Bokföringens grunder - en överblick över företagets ekonomi
18 Bokföring på olika sätt - rätt stöd för rätt företag
19 Gör bokslut - hur gick det?


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar