×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan
Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!

Access Företagsekonomi 1, Uppgiftsbok Onlinebok (12 mån)

Access Företagsekonomi 1, Uppgiftsbok Onlinebok - Företagsekonomi med entreprenörsperspektiv!
Tycker du om att varierat arbetssätt i ämnet företagsekonomi? I så fall är Access ett läromedel för dig! Upplägget fungerar såväl för en traditionell undervisning som för ett mer projektorienterat arbetssätt. Uppgiftsdelen bjuder på varierad och rolig träning som befäster kunskaperna.
I uppgiftsboken finns ett stort antal uppgifter av olika karaktär och svårighetsgrad, samt en mängd datortillämpningar som ger variation åt studierna. I varje kapitel finns en fältuppgift som heter "Fråga företaget" för att eleverna ska få en möjlighet att se hur teorin används ute på fältet. För att knyta samman kunskaperna i blockets kapitel finns dessutom:
- Ett praktikfall, som är en större uppgift med delar från de olika kapitlen i blocket.
- En projektuppgift, i vilken eleverna själva kan "starta" ett företag och driva det genom bokens samtliga kapitel och därigenom omsätta teorin i praktisk nytta.
- En fadderuppgift, som innebär att man håller kontakt med ett företag under hela kursen och frågar hur detta företag gör i olika situationer.
Om du väljer att arbeta med projektuppgiften, kan du ha projektet som en röd tråd genom hela kursen. Du kan också välja att knyta ihop arbetet kring ett eller flera fadderföretag som återkommer under kursens gång. Du kontaktar då ”ditt” företag och tar reda på hur det jobbar med just de frågor som kapitlet behandlar.
Läromedelsserien Access Företagsekonomi 1 består av faktabok, uppgiftsbok, lösningar och lärarhandledning.

De övningar som i uppgiftsboken är markerade med en cd-symbol finns som hämtningsbara filer på liber.se. Tanken är att du ska kunna lösa dem i ett kalkylprogram - vi har använt Excel. Du kan då skapa formler i ett delvis ifyllt kalkylark och använda det för att lösa uppgiften. Underlaget till respektive kalkylövning kan du hämta från uppgiftsboken. Dessutom finns lösningar till samtliga kalkylövningar.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar