×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan
Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!

Access Företagsekonomi 2, Lösningar Onlinebok (12mån) 12 mån

Access Företagsekonomi 2, Lösningar Onlinebok ingår i ett läromedelspaket för kurserna Företagsekonomi 1 och 2 på gymnasieskolan och komvux, samt för annan grundläggande företagsekonomisk utbildning. För vardera kurs finns faktabok, uppgiftsbok, lösningar och lärarhandledning. Lösningsdelen innehåller utförliga lösningar och kommentarer till uppgifterna.

Företagsekonomi med entreprenörsperspektiv! Tycker du om att variera din undervisning och ditt arbetssätt? I så fall passar Access dig! Upplägget är så flexibelt att det fungerar såväl för en traditionell undervisning som för ett mer projektorienterat arbetssätt.
I Access möter den klassiska företagsekonomin ett entreprenörstänkande. Steg för steg får vi följa med på en företagsekonomisk resa, från den första företagsidén, till hur man startar ett företag och får det lönsamt, till den avslutande marknadsföringen och redovisningen. Läromedlets tydliga röda tråd ger dig en gedigen förståelse för logiken i ett företags ekonomi och hjälper till att placera olika begrepp i sitt rätta sammanhang.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar