×
Totalt: 0 kr (inkl moms)
Till kassan
Vara borttagen!

Tillagd i varukorg!

Anläggningsarbete Digital (elevlicens)

Anläggningsarbete Digital är en helhetslösning för Skolverkets kurser: Anläggning - gröna ytor, Anläggning - ledningsbyggnad, Anläggning - stensättning och Anläggning - vägbyggnad, som ligger som fördjupning till yrkesutgången Väg- och anläggningsarbetare.

I Anläggningsarbete Digital möts faktatexter och arbetsmaterial i samma komponent. Faktatexterna i produkten består av en onlinebok, som eleven både kan öppna och bläddra i fritt eller med avgränsning till ett specifikt kapitel. Till varje kapitel finns ett gediget arbetsmaterial där eleven arbetar med innehållet och testar sin kunskap. Varje kapitel avslutas med en inlämningsuppgift.

Elevlicensen är kopplad till lärarlicensen (köps separat), där du som lärare kan följa dina elevers progression samt har tillgång till facit för inlämningsuppgifterna och ytterligare pedagogiskt material i form av fördjupningsuppgifter och prov.

Anläggningsarbete Digital innehåller bland annat arbetsmaterial kring delarna:
- Anläggningsbyggande och organisation
- Byggmaterial
- Markbyggnad
- Vatten- och avloppsanläggningar
- Att bygga gator och vägar
- Brobyggnad
- Beläggningsteknik
- Järnvägsbyggande
- Anläggningsmaskiner.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies. Jag accepterar